Maak je rit comfortabeler met draadloze Android Auto dankzij deze innovatieve dongle

Maak je rit comfortabeler met draadloze Android Auto dankzij deze innovatieve dongle

Terug naar kantoor met de AAWireless-dongle: draadloos gemak voor Android Auto-gebruikers

De vakantieperiode is voorbij en dat betekent voor velen dat het tijd is om weer aan het werk te gaan. Terug naar kantoor betekent vaak ook terug naar het dagelijkse woon-werkverkeer met de auto. Een handig hulpmiddel dat nu van pas kan komen, is de AAWireless-dongle. Met deze slimme gadget wordt draadloos gebruik van Android Auto in jouw voertuig een realiteit.

Android Auto: jouw partner in woon-werkverkeer Na een ontspannen vakantie is het weer tijd om de focus op het werk te leggen. Voor miljoenen Nederlanders houdt dit in dat ze dagelijks de weg op moeten, op weg naar kantoor of klantafspraken. Hier komt Android Auto goed van pas. Deze software biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder veilig navigeren met apps zoals Google Maps of Sygic. Flitsmeister houdt ondertussen de verkeersinformatie in de gaten en je kunt van jouw favoriete muziek genieten via Spotify terwijl je verbonden blijft via WhatsApp.

Draadloos gemak met de AAWireless-dongle Wil je deze handige functies van Android Auto ook draadloos ervaren? De AAWireless-dongle, ontwikkeld in Nederland, is de slimme keuze. Als jouw auto al compatibel is met de bedrade versie van Android Auto, dan werkt deze dongle ook draadloos. Dit betekent dat het gedoe met kabels tot het verleden behoort. Eenmaal ingesteld, zal de dongle automatisch de verbinding tot stand brengen tussen je smartphone en het infotainmentsysteem van je auto.

Van 28 augustus tot 10 september kun je bovendien profiteren van een speciale aanbieding. Via Android Planet kun je de AAWireless-dongle aanschaffen met 15 procent korting. Maar waarom is deze dongle eigenlijk een must-have voor wie veel onderweg is? Lees verder om hierachter te komen.

  1. Vaarwel kabels en stress Indien het infotainmentsysteem van jouw auto al compatibel is met Android Auto, moet je waarschijnlijk je smartphone telkens met een kabel verbinden om de functionaliteit te gebruiken. Helaas ondersteunen slechts enkele voertuigen standaard de draadloze versie van Android Auto. Hier komt de AAWireless-dongle van pas. Dit handige apparaatje maakt het gebruik van kabels verleden tijd. Na een eenmalige installatie zal de verbinding tussen je smartphone en auto telkens automatisch worden opgezet.

Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de frustratie van het omgaan met kabels. Geen ochtendstress meer; je kunt snel en veilig de weg op naar je bestemming.

  1. Gemakkelijke instellingen via de AAWireless-app Via de Play Store kun je eenvoudig de AAWireless-app downloaden. Deze app, die al meer dan 100.000 keer gedownload is en positieve recensies heeft ontvangen, stelt je in staat om wifi-instellingen, splitscreen-opties en schermresolutie aan te passen. Als er een update beschikbaar is voor de dongle, ontvang je direct een melding om deze te downloaden en te installeren.

De app biedt tevens handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen. Als je er toch niet uitkomt, kun je een ondersteuningsverzoek indienen. Het AAWireless-team staat klaar om je te helpen.

  1. Nederlandse roots van de AAWireless-dongle Wist je dat de AAWireless-dongle een product is van Nederlandse bodem? Een groep slimme geesten uit Groningen bedacht deze dongle, die aanvankelijk een groot succes werd op het crowdfundingplatform Indiegogo. Hier maakten mensen voor het eerst kennis met deze gadget, die inmiddels wereldwijd beschikbaar is.

De productie vindt plaats in Europa, wat diverse voordelen met zich meebrengt. Zo zijn er verschillende grote opslaglocaties beschikbaar, waardoor de dongle snel verzonden kan worden bij aankoop. Bovendien is het productieproces geoptimaliseerd en is de dongle in de loop der jaren steeds beter geworden.

  1. Tijdelijke aanbieding: 15 procent korting Onlangs is de adviesprijs van de AAWireless-dongle verlaagd naar 79,99 euro, maar tijdens de “Back to work”-actie kun je nog meer voordeel behalen. Deze speciale aanbieding loopt van 28 augustus tot en met 10 september.