European Media Partner

VSNR test W Amsterdam

In het kloppende hart van Amsterdam, pal achter de Dam ligt W Amsterdam. Op de zesde verdieping is W Lounge gevestigd waar heerlijke cocktails worden geserveerd in een luxueuze en trendy omgeving met fijne lounge muziek. Bij binnenkomst is het eerste wat ons opviel de schitterende glazenwanden die de gehele lounge omgeven, zo heb je altijd een 360 graden uitzicht over de stad, het zwembad of het Paleis op de Dam. Over de gehele verdieping vindt je heerlijke zitjes op verschillende niveaus. Zo vullen de gasten letterlijk de ruimte. 

Cocktailmix 

Aan de bar worden cocktails geserveerd, met een leuke en aparte twist. Na de kaart uiterst zorgvuldig te hebben bestudeerd en deze ook grondig te hebben getest, kunnen wij niet anders dan de ‘La vie en rose’ aanraden. Een niet te zoete cocktail met aan de buitenkant van het glas cacao, voor een kleine bittere tegenhanger. Het oog wil ook wat en daar besteden de cocktailmakers dan ook zeker aandacht aan. Een extra rozemarijn takje of een mooie bloem maken de cocktails helemaal af. Vergeet ook vooral niet om een aantal hapjes erbij te bestellen. De frietjes met wasabi mayonaise of het heerlijk versgebakken brood met dip waren voor ons de grote winnaars. Ook de rest van de menukaart van de bar is van hoge kwaliteit en past perfect bij de grote verscheidenheid aan cocktails en mixdrankjes.Party in the sky

Bovendien is de grote ruimte ook zeer geschikt voor een groot feest, dj-sessies, Sunday Social of feestjes bij het zwembad. Mocht je dus een feestje willen organiseren en je gasten een onvergetelijk avond willen bezorgen, dan zit je bij W Lounge goed! Tussen de cocktails door haalden wij even een frisse neus op het grote terras. Vanaf dit mooi aangeklede terras geniet je van het uitzicht over de stad, zodat je daarna weer fris kunt dansen/loungen. Na een zeer geslaagde avond, die nog tot in de vroege uurtjes duurde kunnen wij niet anders dan concluderen dat W Lounge niet de traditionele, saaie lounge is. Het heeft het lounge concept naar een hoger niveau getild, naar dat van een trendy nachtclub waar je je even in een andere wereld waant op grote hoogte.            

Delen

Journalist

Related articles