European Media Partner

VSNR test Labfresh

De missie van Labfresh is overconsumptie en verspilling te verminderen en ons leven gemakkelijker te maken. Zij gebruiken de laatste innovaties in textiel om kleding te maken die schoon en fris blijft en langer meegaat. Op de redactie van de VSNR mocht een van onze collega’s het mannenoverhemd testen. 

Bij het uitpakken van het overhemd werd meteen duidelijk dat het overhemd comfortabel en heel zacht aanvoelt. Op de website van Labfresh is te zien dat het overhemd tegen rode wijnvlekken bestand zou moeten zijn. Dat was reden genoeg voor onze collega’s om een rode wijnfles te pakken, die toevallig op het kantoor lag, om buiten de proef op de som te nemen. 
Rode wijnvlekken 

Door de technologie van het katoen is het overhemd niet alleen geur werend, doordat deze antibacterieel is en daarmee de zweetgeur-veroorzakende bacteriën in het zweet doden. Maar is het overhemd ook vlekafstotend. Gewapend met een fles rode wijn gingen de collega’s naar buiten om te kijken of dit ook echt geval was. De ervaring alleen al, rode wijn over een collega gooien, was het hoogtepunt van de dag. Nadat de collega de vlekken met water en een doekje wegwreef waren deze inderdaad weg! Met een schoon overhemd kon onze collega verder werken en hoefde deze dus niet de wasmachine in. 


Pasvorm

De pasvorm van het overhemd was alleen iets te strak. Onze collega had graag iets meer stretch in het overhemd gewild, of misschien een maatje groter…. Het overhemd is gemaakt van honderd procent katoen en dat zorgt ervoor dat het overhemd zeer prettig aanvoelt op het lichaam. 


Eenvoudig, maar groot resultaat

De overhemden van Labfresh zijn in verschillende kleuren beschikbaar en hebben geen hysterische prints, wat onze collega erg prettig vond. Uiteindelijk heeft onze collega het overhemd twee dagen achter elkaar gedragen zonder vervelend commentaar van de andere collega’s over zijn lichaamsgeur. De stijl is eenvoudig, waarmee de aandacht wordt gevestigd op de kwaliteit én missie. Labfresh maakt het verschil door kleding te maken die langer gedragen kan worden, minder gewassen hoeft te worden en langer meegaat. Het overhemd van Labfresh is mooi, eenvoudig, zit lekker en je draagt ook nog eens bij aan een duurzamere kledingindustrie!

Feit

Wat: Labfresh Zakelijk overhemd

Waar: Op kantoor

Kosten: 99 euro

Info: labfresh.eu 

Delen

Journalist

Féline van der Linde

Related articles