European Media Partner

VSNR beauty hotspots

Rob Peetoom

Iedereen kan mooi haar hebben, alleen ziet dat er voor iedereen anders uit. Bij Rob Peetoom wordt veel aandacht besteed aan wat er bij jou past. Niet alleen kun je hier terecht voor de coupe en kleur die het meeste voor je doen. Ook worden er make-up en beauty treatments aangeboden, want haar, huid en make- up bepalen je uitstraling.


www.robpeetoom.nl 


Bindweefsel Bar 

De Bindweefsel Bar richt zich op bindweefselmassages. Deze signature behandeling kenmerkt zich door een doordachte flow, waarbij de juiste meridianen worden gevolgd. Door de spieren, meridianen en de bloedsomloop te stimuleren worden toxines beter afgevoerd, verklevingen losgemaakt en wordt het lichaamseigen productieproces van collageen en elastine sterk bevorderd.  


www.bindweefselbar.nl
Angela Haenen

Handen zijn het visitekaartje van de vrouw. Angela werkt al 14 jaar met grote passie als nailartist. In binnen- en buitenland heeft ze haar naam gevestigd door haar deelname aan verschillende internationale wedstrijden, met als hoogste notering Nederlands Kampioen Nailart in 2016. Voor de mooiste gel- en acrylnagels ben je hier op het juiste adres bij Artists at Work. 


www.angelahaenen.com 

Delen

Journalist

Related articles