European Media Partner

Musthaves voor je volgende reis

Wij Nederlanders gaan graag op reis en vertrekken het liefst naar een bijzondere, verre bestemming. En als we reizen, dan doen we dat natuurlijk in stijl met de volgende accessoires:


Fotocamera

Maak heel eenvoudig gedetailleerde foto's van DSLR-kwaliteit en full HD-video's van bioscoopkwaliteit, ook bij weinig licht, met de Canon EOS 2000D met 24.1 megapixel. Deel je foto's direct en maak opnamen op afstand dankzij wifi, NFC en de Canon Camera Connect-app.

Verkrijgbaar via www.cameranu.nl

Prijs: €349


Koffer

Een reis begint natuurlijk bij een goede koffer. Dit exemplaar biedt je genoeg ruimte voor al je spullen en is ook nog eens bijzonder stijlvol.

www.louisvuitton.com

Prijs: €2650


Zonnebril

Op je zonnige eindbestemming moet je je ogen natuurlijk goed beschermen tegen de zon. Deze bril biedt je 100% UVA/UVB bescherming.

www.gucci.com

Prijs: €340


Surfboard

Wil jij deze zomer wat sportiever op vakantie? Dan is surfen misschien wel wat voor jou. Dit specifieke model geeft je perfecte controle over de golven zonder snelheid in te leveren.

www.cisurfboards.com

Prijs: op aanvraag


Paspoorthouder

Met deze felgekleurde paspoorthouder van Balenciaga raak jij nooit meer je paspoort kwijt. Hij is gemaakt van duurzaam leer en heeft ruimte voor meerdere pasjes.

Vekrijgbaar via www.net-a-porter.com

Prijs: €245


Toilettas

Deze stijlvolle toilettas is groot genoeg om alle essentials in mee te nemen. En verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

www.prada.com

Prijs: €260


Koptelefoon

Op een lange reis is een goede koptelefoon onmisbaar. Of je hem nou gebruikt om muziek te luisteren, series te kijken, of simpelweg om je af te sluiten voor de rest van de wereld. En ze zien er tegenwoordig ook nog eens heel cool uit.

www.beatsbydre.com

Prijs: €349,95


Badpak

Dit zwempak is een echt collector’s item. De print komt namelijk uit Versace’s zomer collectie uit 1992! De schelpen, parels en het koraal verwijzen terug naar de Griekse mythologie, Franse renaissance kunst en naar Gianni Versace’s geboorteplaats, Calabria.

www.versace.com

Prijs: €890


Delen

Journalist

Related articles