European Media Partner

Moederdag inspiratie

Op zondag 9 mei is het weer Moederdag. Het perfecte moment om je (stief)moeder, oma of een andere bijzondere vrouw in je leven in het zonnetje te zetten en haar te verwennen (op afstand). Met deze cadeaus zit je sowieso goed.

Zeg het met bloemen

Ben je op zoek naar bloemen waar je extra lang van kan genieten? Ga dan dit jaar voor een flowerbox. Door het groeiproces van de bloemen te stabiliseren kunnen de bloemen minimaal een jaar blijven staan. Voeg hier een persoonlijke booschap aan toe om het cadeau af te maken.


Voor de sier

Wil je dit jaar een extra bijzonder cadeau geven? Dan is een prachtig sierraad van zilver, goud of diamant altijd een goed idee. Siebel biedt een groot assortiment met voor ieder wat wils. Neem je moeder mee voor een private shopping afspraak of kies zelf online of in de winkel iets moois voor haar uit.


#Milk Fudge & Brownie 

Bij een mooi moederdagcadeau hoort ook een mooie boodschap. Deze Milk Fudge & Brownie reep van Johnny Doodle is niet alleen lekker, maar biedt je ook de ruimte om iets liefs te zeggen. Een leuk cadeau voor jong en oud. #Iloveyou #momyourock #gefeliciteerd


Energie en schoonheid van het universum

Guérison is het eerste merk voor spirituele geurkaarsen in Europa en streeft naar voortdurende innovatie. Afgestemd op jouw sterrenbeeld, heeft elke kaars een andere geboortesteen, behorend bij de geboortemaand.

Delen

Journalist

Related articles