European Media Partner

Modetrends die je het nieuwe seizoen gaat zien

Benieuwd naar de laatste modetrends? De stylisten van Modehuis Blok zijn helemaal up-to-date en weten precies hoe je stijlvol en opvallend het najaar en de winter in kunt gaan.

Checkmate

Grote of kleine ruiten, Schots of pied-de-poule, houthakkers- of highschoolruiten... Ruiten zijn nooit uit de mode en treden deze herfst en winter weer op de voorgrond. En het leuke is: alles kan, zelfs verschillende ruiten combineren. Met onverwachte kleurencombinaties of juist een klassieke samenstelling geef je je outfit een super modieuze uitstraling.


Toegankelijk terracotta

Natuurtinten staan bijna iedereen fantastisch. Dit seizoen benutten we de vele mogelijkheden van de kleur terracotta, vooral in natuurlijke materialen. Van baksteenrood en zongebakken oranje tot cognac, ook in leer. Terracotta is net als zwart onmisbaar in je garderobe.


Zeg het met bloemen

Kleur mag. Zeker wat bloemprints betreft, kun je alle registers opentrekken. Retro kleuren en ontwerpen, in midilengte bijvoorbeeld en in combinatie met hoge laarzen en een grove trui of vest. Alsof je zo uit de jaren ‘50 komt gelopen.

Delen

Journalist

Related articles