European Media Partner

How to... Back to work look

Na een heerlijke vakantie is het tijd om weer aan het werk te gaan. Make-up artist Başak Özkan stelde een tutorial voor ons samen. Wil je deze liever als filmpje bekijken? Ga dan naar de IGTV van The Visionaire Life (@vsnr_nl)

Stap 1 Een stralende huid

Breng de Instant Glow Whipped Cream van Löwengrip aan na het aanbrengen van de huidverzorging. Dit zal ervoor zorgen dat de huid straalt en er gezond uitziet.


Natural skincare

Duurzaamheid is ook in de beauty wereld al jaren enorm populair. We willen steeds vaker skincare met natuurlijke ingrediënten en ook vegan skincare wordt steeds populairder.


Stap 2 Foundation

Breng vervolgens de foundation aan met een beautyblender voor een egale basis, gevolgd door de concealer onder de ogen om eventuele kringen weg te werken. Poeder hierna de basis goed af met een grote kwast.


Stap 3 Bronzer en Blush

Hierna is het tijd om het gezicht weer ‘op te warmen’. Breng met een kwast de bronzer aan op het voorhoofd en onder de jukbeenderen. Breng vervolgens blush aan op de appels van de wangen.

Rosy cheeks
Een blosje op je wangen laat zien dat je gezond bent! Met een mooie blush zorgen we dat we altijd een gezond kleurtje hebben.

Bronze make-up
Een zomers kleurtje willen we eigenlijk het liefste het hele jaar door. Bronzer is dan ook niet meer weg te denken uit ons make-up tasje, aldus The Star. Daarnaast geeft het je ook een mooie shimmer, waardoor je letterlijk straalt.

Stap 4 Wenkbrauwen

Om een ‘bushy brow’ look te krijgen worden de wenkbrauwen naar boven gekamd met een wenkbrauwgel. Krul vervolgens de wimpers met een wimperkruller en breng een laag mascara aan.

Bushy Brows
Grote, duidelijk aanwezig wenkbrauwen zijn al een aantal jaren de trend, maar tot voor kort probeerden we ze nog zo strak mogelijk te tekenen. Nu zijn natuurlijke wenkbrauwen dé trend op wenkbrauwgebied, aldus InStyle. Dat betekent niet dat we onze wenkbrauwen niet meer bijtekenen, maar dat we zoveel mogelijk individuele haartjes tekenen en dat het niet zoveel uitmaakt als het niet perfect is. The more natural, the better.

Stap 5 Lippen

Als laatste is het tijd om de lippen wat kleur te geven. Om dit zo natuurlijk mogelijk te doen is het handig om een lippotlood of lipstick te gebruiken in een rozige/nude kleur, en ook de lippen hiermee in te kleuren.

Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles