European Media Partner

Dompel je onder in de laatste badkamertrends

Ben je uitgekeken op je badkamer? Dan is het tijd voor een (kleine) renovatie. Besteed dan ook eens wat extra aandacht aan de hygiëne in de badkamer. Zichtbaar en onzichtbaar vuil ligt namelijk op de loer, ook in de badkamer. De laatste badkamer trends, ook op het gebied van badkamerhygiëne zorgen voor een nieuw, comfortabel gevoel van welbehagen in de eigen badkamer. 

Trends 

De vrijstaande badkuip is terug van weggeweest. Vanwege de tijdloze uitstraling passen vrijstaande badkuipen bij elke badkamer. Of je nu kiest voor een klassieke badkuip op vier pootje of een badkuip met een moderne look van steenhars, de vrijstaande badkuip is helemaal in, aldus woondesigns.nl. Daarnaast is de spiegel boven de wasbak(ken) bij velen het middelpunt van de badkamer. Zorg er dan ook voor dat de spiegel zo elegant en stijlvol mogelijk is door bijvoorbeeld ledverlichting toe te voegen. Dit geeft een unieke uitstraling aan de badkamer. Ten slotte, is een inspirerende badkamermuur de trend van 2021. Kies eens voor een andere kleur, en dat mag best een gewaagde kleur zijn, of materiaalsoort en creëer daarmee contrast met de rest van de badkamer. 


Hygiëne

Meer dan ooit besteden we aandacht aan onze hygiëne. Let daarbij ook eens extra op de hygiëne in de badkamer. Een aantal producten kunnen hierbij helpen en optimaliseren de badkamerhygiëne. Zo is er tegenwoordig een vorm van keramiek, waarbij een speciale laag in de keramiek wordt gebakken dat de groei van bacteriën in het toilet voorkomt, volgens de website uw-badkamer.nl. Daarbovenop kan er een extra speciale laag worden ingebakken, die vuil geen kans geeft. Onzuiverheden en kalk kunnen zich niet vastzetten op het gladde oppervlak en verdwijnen daardoor makkelijker met het water.

Delen

Journalist

Féline van der Linde

Related articles