European Media Partner

Beautytrends zomer 2019: gloss, warme kleuren én natuurlijke nagels

De zomer is begonnen. Met welke beautytrends kun jij dit seizoen helemaal voor de dag komen? 

Gloss. Na een lange periode van stains en matte lipstickkleuren is lipgloss weer terug van weggeweest. Kies deze zomer voor een transparant of gekleurd glansje op je lippen, maar denk ook eens aan je wangen of zelfs je ogen. Je mag in elk geval lekker shinen! 


No make-up look. Een fullface is natuurlijk prachtig, maar kost ook veel tijd om aan te brengen. En laat nou juist de no make-uplook het helemaal zijn deze zomer. Wie heeft er bovendien zin om zich uitgebreid op te maken als het buiten 25+ graden is? Met een likje mascara, wat gloss (zie punt 1!), je wenkbrauwen lichtjes aangezet en eventueel wat oneffenheden subtiel weggewerkt, kom jij deze zomer perfect voor de dag.


Warme kleuren. Aardetinten zoals terracotta, oranje, chocoladebruin en diepe goudtinten staan prachtig. Maar denk ook aan koraalroze of zelfs geel. Deze kleuren mogen goed zichtbaar worden aangebracht voor een prachtige, zinderende zomerlook. En vergeet die warme blush op je wangen erbij vooral niet!


Lange wimpers. Geen nieuwe trend, want we zien de lange wimpers al een tijdje in het straatbeeld met name in de vorm van wimperextensions. Maar die hoef je uiteraard helemaal niet te nemen. Verzorg je wimpers met een lekker serum of gebruik een wimperbasis onder je mascara met volume-effect om je wimpers nóg wat voller te laten lijken. 


Natuurlijke nagels. Nailart en lange nagels kunnen heel feestelijk staan. Maar zijn ook wat onhandig in het dagelijkse leven. Deze zomer mag het wat eenvoudiger. Gevijlde nagels, eventueel in een nude kleur, een transparante lak, French Manicure of alleen wat opgebuffd met een glansvijl. Zolang het maar verzorgd en natuurlijk oogt. 


Rode lippen. Rode lippenstift kan heel uitgesproken zijn en staat dit seizoen weer helemaal in de schijnwerpers. Wel is het lastig om rode lippen goed gestift te houden, omdat de kleur snel kan uitlopen. Omlijn je lippen eerst met een rood potlood dat passend is bij je lipstift of kleur ze helemaal in voor een goede basis en ga er dan nog eens met een rode stift overheen. Poeder eventueel af of kies voor een nog dramatischer effect voor wat lipgloss. Let goed op los wapperende haren die je gezicht van rode strepen kunnen voorzien en check je tanden voor je met die rode lippen de deur uitgaat. 

Delen

Journalist

Related articles