European Media Partner

Alle trossen los met Smidtje Luxury Cruises

Het afgelopen jaar was alles behalve fijn voor de rederijen. Maar velen van hen hebben niet stilgezeten, zo ook Smidtje Luxury Cruises. 

Twintig jaar Amsterdamse gastvrijheid

Amsterdam is het mooist vanaf het water. En dat laten ze bij Smidtje Luxury Cruises graag aan hun gasten zien. In haar twintig jarig bestaan hebben zij al vele nationale en internationale gasten en groepen uit de zakelijke en particuliere markt al mogen verwelkomen aan boord, met de typisch Amsterdam gastvrijheid, voor een onvergetelijke ervaring op en rondom de grachten. Zij vertellen maar al te graag liefdevolle verhalen over de stad en varen uit met een zeer goed onderhouden, klassieke én duurzame vloot. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid in mei 2001. Vanaf het begin is ‘t Smidtje een familiebedrijf pur sang. Het eerste schip, 't Smidtje , werd een familiaal eerbetoon. Met het coronajaar nog in het kielzog, maar met betere tijden voor de boeg, belooft dit een buitengewoon lustrum jaar te gaan worden voor het familiebedrijf, waar persoonlijke service, gastronomie en gastvrijheid centraal staan.


Vloot

Inmiddels bestaat de vloot uit twaalf schepen. De salonboot de Liefde, gebouwd in 1901, is volledig gerenoveerd en vaart elektrisch. De naam is gekozen vanwege de zichtbare liefde die deze boot uitstraalt. Over elk detail is tot in de puntjes nagedacht. Deze boot is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, zakelijke bespreking of een luxe private diner. 


De twee unieke City Tenders zijn een aanwinst voor de Amsterdamse grachten. Het flexibele interieur maakt vele opstellingen mogelijk aan boord en maakt dit schip geschikt voor vele aangelegenheden zoals, feesten en bruiloften, uiteraard geheel volgens de maatregelen van het RIVM die nog van kracht zijn rondom het coronavirus. Daarnaast hebben zij klassieke schepen, die elke zes weken worden gerestyled en voorzien van een nieuw thema. Alle schepen varen met een elektrische aandrijving en dat maakt Smidtje niet alleen duurzaam, maar vaart hierdoor ook nog eens fluisterstil door de grachten.


Smidtje Seasons

Zoals gezegd wordt elke zes weken de vloot voorzien van een ‘nieuw’ jasje, compleet afgestemd op het seizoen. Aan boord kun je vanaf eind juni genieten van een Ibiza Luxury Bohemien thema, waar heerlijke oesters liggen gepresenteerd op stijlvolle etagères gevuld met ijsschaven en aan champagne is geen gebrek. Ben je meer een liefhebber van sushi, sashimi of poké bowls? Geen zorgen ook dat behoort tot de mogelijkheden! Op dit moment kun je namelijk al genieten van het Asian Luxury Streetfood thema. Onder het genot van heerlijke hapjes kun je genieten van een divers aanbod cocktails. De cocktailshakers maken van een ieder drankje een heus spektakel. En de DJ’s zorgen voor de juiste beat. Zo waan je je op de Amsterdamse grachten vanaf eind juni even op Ibiza! Het derde en vierde thema van deze zomer blijven nog even geheim…


Missie

Gasten een onvergetelijk ervaring bezorgen op en rondom de Amsterdamse grachten, daar staat Smidtje Luxury Cruises voor. De waarde die zij hechten aan duurzame ontwikkelingen, lokale partners en kwaliteit zie je duidelijk terug aan boord en maakt van de rondvaarten een echte hotspot van Amsterdam!


Ervaar zelf dé Amsterdamse gastvrijheid in luxe sferen aan boord van onze stijlvolle schepen, vraag direct een offerte aan via: sales@smidtje.nl en gebruik de code: “HOTSPOT” voor een luxury korting! 


Delen

Journalist

Féline van der Linde

Related articles